εξωσωματική γονιμοποίηση διαδικασία

Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF) – Δρ. Μιχαήλ Μπομπότης

Εξωσωματική Γονιμοποίηση Διαδικασία. Η Βιοδημιουργία, υπό τη Διεύθυνση του γυναικολόγου Δρ. Μιχαήλ Μπομπότη, στέκεται δίπλα στα ζευγάρια.

 

Καλώς ήρθατε
στην ιστοσελίδα του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης Βιοδημιουργία.

 

Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή δημιουργεί ζωή και αλλάζει ζωές. Τις ζωές των ανθρώπων που αποφασίζουν να επωφεληθούν από τις εξελίξεις και τα επιτεύγματα στον τομέα αυτό ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα: να αποκτήσουν ένα παιδί.

Από το 2004 η Βιοδημιουργία, υπό τη Διεύθυνση του γυναικολόγου Δρ. Μιχαήλ Μπομπότη, στέκεται δίπλα στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας με αίσθημα ευθύνης και βαθιά κατανόηση και συναίσθηση των αναγκών τους.

 

Η Μονάδα.

Με ευθύνη και ευαισθησία, πρώτιστο μέλημα μας, είναι η πλήρης ενημέρωση του ζευγαριού που θα έρθει σε μας, γύρω από το θέμα που το απασχολεί. Εφαρμόζουμε εξατομικευμένες θεραπευτικές μεθόδους, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

Όλη η επιστημονική ομάδα μας λειτουργεί σε στενή συνεργασία, με κάθε μέλος να διαθέτει ολοκληρωμένη γνώση και εκτίμηση για τον ρόλο των υπολοίπων, σε μια συντονισμένη προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ως κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι επιστημονικοί ορίζοντες μας είναι διευρυμένοι και στηρίζονται στην συνεχή ενημέρωσή μας γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αυτό ακριβώς, πιστοποιούν τα ποσοστά επιτυχίας και αποτελεσματικότητας της Μονάδας μας.

 

 

Ο Φυσικός Κύκλος

Φυσικός κύκλος ονομάζεται η θεραπεία κατά την οποία γίνεται συλλογή του ωαρίου που παράγεται φυσιολογικά στην ωοθήκη, χωρίς τη λήψη φαρμακευτικής διέγερσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χορηγηθεί μικρή ποσότητα ορμονών κατά τις τελευταίες ημέρες της θεραπείας με σκοπό να αποφευχθεί η πρώιμη ωοθυλακιορρηξία (τροποποιημένος φυσικός κύκλος).

 

Κρυοσυντήρηση ωαρίων – BeSafe

Η προληπτική κρυοσυντήρηση ωαρίων ανοίγει νέους ορίζοντες στην προοπτική διατήρησης γονιμότητας των γυναικών. Οι κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, η επιταγές της επαγγελματικής επιτυχίας ή απλά η έλλειψη συντρόφου δεν είναι λόγος για μια γυναίκα να μην αποκτήσει παιδί. Γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο της ανάγκης δωρεάς ωαρίων. Αρκεί να έχουν προνοήσει να καταψύξουν ωάρια την κατάλληλη στιγμή δηλαδή μέχρι την ηλικία 34 – 37 χρόνων, όταν η μέθοδος έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.