EN 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19                        

Τελευταία ενημέρωση:01/06/2023

Αγαπητοί ταξιδιώτες, συνεργάτες και φίλοι,

Ελπίζουμε ότι εσείς και οικείοι σας είστε καλά στην υγεία σας και ότι δεν έχετε υποστεί τις συνέπειες αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.

Η νέα συνθήκη που δημιουργεί η εξάπλωση του Covid-19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για εμάς στο Dreamland Houses, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε  ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Προς το παρόν στην Σαντορίνη δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα Covid-19 και ευχόμαστε αυτό να μην αλλάξει στο επόμενο διάστημα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Στο Dreamland Houses προετοιμαζόμαστε συστηματικά για τη στιγμή που θα σας καλωσορίσουμε στο επόμενο ταξίδι σας στην Σαντορίνη, επαναπροσεγγίζοντας τις λειτουργίες μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας υποδεχτούμε με ασφάλεια. Σε συνέχεια των νεότερων οδηγιών της Κυβέρνησης, τα σπίτια μας θα ανοίξουν για την καλοκαιρινή σεζόν του 2020 στις 15 Ιουνίου, ενώ το τμήμα κρατήσεων μας είναι ήδη σε λειτουργία.

Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για την πολιτική του ξενοδοχείου μας λόγω του κορωνοϊού, η οποία θα ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την ομάδα Υγιεινής και Ασφάλειας (Hygiene & Safety) στο email info@dremland-houses.com.

Εκ μέρους της ομάδας του Dreamland Houses, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συγκινητική σας υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα.

 

Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να ανακαλύψουμε νέους τόπους, να ζήσουμε νέες εμπειρίες δεν πρόκειται να σταματήσει. Μέχρι να ανταμώσουμε, θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε νοερά στις ομορφιές της Σαντορίνης με την βοήθεια της τεχνολογίας και των social media. Άλλωστε η ελπίδα είναι σαν τη θάλασσα, δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει.

Μέχρι να συναντηθούμε, μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς.

Καλή αντάμωση!

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η οικογένεια του Dreamland Houses!

 

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στο Dreamland Houses έχουμε περιλάβει στην λειτουργία μας αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής.

Παρακολουθώντας στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Με στόχο να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής, έχουμε παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με σκοπό τη υγειονομική θωράκιση του καταλύματος καθώς και πραγματοποιείται μεθοδική εκπαίδευση προσωπικού μας.

 

DREAMLAND HOUSES TEAM

Έχουμε φροντίσει ώστε κάθε μέλος του προσωπικού μας να διαθέτει μέσα ατομικής προστασίας(ΜΑΠ) και να λαμβάνει ειδική εκπαίδευση με σκοπό να ακολουθεί τις νέες αυστηρότερες διαδικασίες υγιεινής και προστασίας στις καθημερινές εργασίες.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ειδική ομάδα Υγιεινής και Ασφάλειας (Hygiene & Safety), η οποία επιβλέπει την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του καταλύματος μας, δίνει οδηγίες και κατευθύνει το προσωπικό εφόσον χρειάζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες των Αρχών.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ

Για την ασφάλεια όλων μας, έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και διεξοδικής απολύμανσης σε όλα τα σπίτια, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους του προσωπικού. Τα σπίτια μας διαμένουν ανοιχτά για τέσσερις ώρες πριν υποδεχτούν τους επόμενους επισκέπτες. Οι υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος λινών και ρούχων γίνονται από το προσωπικό του ξενοδοχείου, σε δικές μας εγκαταστάσεις, με σκοπό της αποφυγή επαφών εκτός καταλύματος.

 

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Περιορίζουμε τον συντονισμό και συγχρωτισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος και ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους από το προσωπικό και τους επισκέπτες. Επίσης, διατίθενται ατομικές υφασμάτινες μάσκες κατόπιν αιτήματος, ενώ οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να θερμομετρούνται εξ αποστάσεως στον χώρο της Υποδοχής με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης μετώπου. Επισκέπτες εκτός των ενοίκων του καταλύματος επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την Υποδοχή.

 

DREAMLAND HOUSES TRAVEL FLEX-ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη τη ρευστότητα των καταστάσεων που βιώνουμε και κατανοώντας τη δυσκολία μακροπρόθεσμου προγραμματισμού, αναπροσαρμόσαμε τη πολιτική και τους όρους κρατήσεων, ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία. Δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, προκειμένου να επεκτείνουμε περαιτέρω τις κινήσεις μας, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, κρίναμε απαραίτητο να επεκτείνουμε την πολιτική ‘Dreamland Houses Travel Flex’’ ώστε να συμπεριλάβουμε όλες τις κρατήσεις εντός της σεζόν 2020. Πιο συγκεκριμένα, δίνουμε τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του ταξιδιού σας, δίνοντας Voucher το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε καλοκαιρινή σεζόν επιθυμείτε.

Οι επισκέπτες στους οποίους απαγορεύεται να ταξιδέψουν προς το κατάλυμα για το οποίο έχουν κάνει κράτηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, θα έχουν τη δυνατότητα αλλαγής των ημερομηνιών.

Στόχος μας είναι να έχετε χρόνο και την άνεση να σκεφτείτε και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο κοντά χρονικά, χωρίς άγχος και επιπλέον προβληματισμούς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχουν διαγνωστεί περιστατικά Covid στην Σαντορίνη;

Στην Σαντορίνη δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα Covid-19 εώς σήμερα και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι.

Στην περίπτωση που διαγνωστεί κάποιο κρούσμα Covid-19 όσο διαμένω στο ξενοδοχείο, τι είδους βοήθεια/υποστήριξη θα πρέπει να περιμένω από το ξενοδοχείο;

Στο Dreamland Houses πιστεύουμε ότι δυσκολίες όπως αυτή που βιώνουμε καθιστούν την υψηλών προδιαγραφών και ασφαλή φιλοξενία ακόμη πιο αναγκαία.

Αναλογιζόμενοι στο πόσο η κατάσταση με τον Covid-19 έχει επηρεάσει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους συνεργάτες μας, στο Dreamland Houses καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και να προσφέρουμε κάθε δυνατή στήριξη.

Που βρίσκετε το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο σε περίπτωση που χρειαστώ ιατρική βοήθεια;

Το Κεντρικό Νοσοκομείο Θήρας βρίσκεται 15 λεπτά από το κατάλυμα, και ο τοπικός ιατρός της περιοχής μόλις 5 λεπτά από το κατάλυμα, Εάν δεν αισθάνεστε καλά οποιαδήποτε στιγμή, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα την Υποδοχή.

Πως γίνεται ο καθαρισμός και ποιος έχει πρόσβαση στο δωμάτιο μου;

Το προσωπικό του καθαρισμού έχει πρόσβαση στα σπίτια με τον απαραίτητο προσεκτικό εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες συντήρησης θα αποφεύγονται στα σπίτια που διαμένουν ένοικοι. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα ενημερώνονται οι ένοικοι του σπιτιού εκ των προτέρων.

Δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που μειωθεί η διάρκεια των διακοπών μου λόγω κρούσματος κορωνοϊού;

Σε περίπτωση που μειωθεί η περίοδος της διαμονής σας λόγω περιστατικού κάποιου ενοίκου, δικαιούστε Voucher για το υπόλοιπο των ημερών σας, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31/10/2021.

Πως γίνεται η επιστροφή στην Αθήνα σε περίπτωση που νοσήσω;

Εάν δεν αισθάνεστε καλά οποιαδήποτε στιγμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή του ξενοδοχείου ώστε να ενημερώσουμε άμεσα το Κεντρικό Νοσοκομείο Θήρας στο τηλέφωνο 2286035300 και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας(ΕΟΔΥ) στο τηλέφωνο 1135 ή 2105212054 (όλο το 24ωρο), για περαιτέρω οδηγίες και ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή του ασθενούς στην Αθήνα.

OFFERS

‘’YOU HAVE DISCOUNT FROM OUR HOMEPAGE’’

Contact us
Dreamland Houses
Oia Santorini 84702
Cyclades Islands Greece
dreamland.oia92@gmail.com
+302286072077

             

© Copyright 2023 All Rights Reserved. Designed by Premiumweb.gr